Klik op de foto voor de stamboom ,

Klik op HCM/PKD link om naar de pagina met testen te gaan.

                                                                                        

 

 Ch.Ravenna v. Dacemewi's Choice

Geboren: 15 april 2012 uit : Moeder: Yumah v. Hasina Jabari, Vader : Gr. Ch. Eros v. Dacemewi's Choice

Kleur : Black

Bloedgroep A

Ravenna Negatief getest op HCM/PKD : 10-06-2013, HCM negatief : 15-05-2017 is bij Monique Lecluize op de Pascalweg 4 te Rotterdam

Deze prachtige zwarte dame is een dochter van Yumah Zalika v. Hasina Jabari ( inmiddels een "jeweetwelpoes" ) en Int. ch. Eros v. Dacemewi's Choice ( inmiddels een "jeweetwelkater"). Ravenna heeft 4 broertjes en 1 zusje ( zie kittens ). Zij is bij ons thuis geboren in de slaapkamer. Gelijk bij haar geboorte wist ik het,...... De kleine zwarte poes blijft in de cattery. En inmiddels heeft ze al enige nestjes gehad en hier zijn net zulke lieve aanhankelijke kittens uit geboren als Ravenna zelf.

Ook is ze meerdere malen mee geweest naar shows en behaalde prachtige resultaten. Dit kunt u bij "show"bekijken. Ravenna mag zich inmiddels Kampioen noemen.

 

 

                                                     

 

 

 Joyfull v. Hasina Jabari

Geboren: 5 december 2013 uit : Moeder Noesse van Hasina Jabari, Vader: Sjimmie du Vinclair

Kleur: Fawn, draagt cinnamon en point

Bloedgroep : A

HCM/PKD negatief getest bij Monique Lecluize te Rotterdam op 22 juni 2015

Een echte surprise, surprise het onverwachte was de mooiste prijs ( Henny Huisman ). We hoorden, dat er een nestje was geboren bij een goede bevriende cattery in Buurmalsen en mijn man vroeg : "en wat voor kleurtjes heb je dit keer ? Zeker geen fawn ? "  Nou, dat was dus wel zo, een mooi fawn kitten was er geboren. Mijn man weer : "maar zeker geen poesje?"  Ja, dus wel !  En wat voor eentje. Deze nu volwassen dondersteen brengt echt vreugde aan, vandaar ook de naam Joyfull. Onze jongste dochter Celeste is haar allergrootste vriendin , maar is daarnaast ook een echte allemansvriend. Joyfull is naast Niggela ( inmiddels gesterilisserd , te zien bij "Castraten") de tweede korthaar van onze cattery. Het "b-nest"  van 2015 is haar eerste nestje samen met onze inmiddels gecastreerde en verhuisde Ch.Jackson v. Dacemewi's Choice.

 

 Iefke's Quiki ( spreek uit als Kiki )

Geboren 12 september 2015 uit

Moeder : Iefke's Kathinka, Vader :Shelda's Amigo special Boy Ashley

Kleur: Cinnamon

Bloedgroep : A (b?)

HCM/PKD : 7-11-2016 Negatief getest bij Monique Lecluize te Rotterdam

Kleine kleine Quikie, we kwamen op bezoek tijdens een verjaardag en we mochten de kittens zien van Kathinka en Amigo. Heel leuk, want deze kittens stammen af van onze eigen lijn. Jinx, Hero en Nigella. Hoe leuk is het dan wel niet om even te spieken. En ja hoor, ze keek me aan met die mooie ronde oogjes. 4 weken oud, heerlijk bekkie. Verliefd! Ik kan het niet anders omschrijven. Ik was helemaal niet op zoek naar een poesje, maar dit poesje ( nog zonder naam, die hebben we met z'n allen verzonnen, moest met de "Q") vond ik een plaatje. Ik heb haar op schoot genomen en ze heeft me alleen maar aangekeken en bleef me aankijken. Ik vroeg : "is ze al vergeven? "  "Nee", was het antwoord. "Dan is ze het nu wel",  antwoordde ik weer. Een paar weken later mocht ik haar halen ( na natuurlijk een paar keer langs geweest te zijn ). Ze was niet echt optimaal, was een beetje kalig bij haar nekje. Waarschijnlijk door de hond, die graag wil spelen? Allergie ? Je weet het niet. Maar ach, we hebben wel eens een kitten gehad, genaamd Niels ( zie verhaal van Niels op mijn site) , die was er erger aan toe geweest door Taurine gebrek en is ook opgegroeid tot een schitterende kater. En zoals jullie op de foto zien is Quikie een lieve, ondeugende perfecte dame geworden.

 

 

Shelda's Cindy

Geboren  7 november 2016 uit de combinatie :

Moeder : Snowy di Viola's Somnium en vader : Ch.Kimcatz Storm Chaser

Kleur : Blue with white

Bloedgroep : A

HCM/PKD : 04-01-2018 Negatief getest bij Marjolein vd Pad, dierenpraktijk Zuidwesthoek te Bergen op Zoom

Dit dametje is voor ons eigenlijk  "op bestelling" geboren. Wij wilden graag een kitten van Storm en Snowy, maar dit zou eigenlijk een uitdekking voor Storm zijn.

Dus,......

Nadat we toestemming hadden gevraagd aan de fokker van Storm's vader Ch. Kolinga Monty in Engeland en gekregen, stond er echter niets meer in de weg.

Uit de combinatie kwamen twee beeldschone poesjes. Charlotte en Cindy. En aangezien Cindy het vrouwelijke evenbeeld van haar vader Storm is, hebben we voor haar gekozen. Zij maakt samen met onze oudere dames Ravenna, Joyfull, Quiki en haar jongere halfzusje Infinity de cattery qua dameskant compleet ? Op dit moment wel, maar je weet nooit. Want het Brittenvirus kruipt waar het niet gaan kan ;)

 

 

Infinity v. Dacemewi's Choice

Geboren 28 januari 2017 uit

Vader : Ch. Kimcatz Storm Chaser en moeder : Trendy v. Dacemewi's Choice

kleur: Blue cream with white

Bloedgroep : A

HCM/PKD ; deze test zal gedaan worden op 1- jarige leeftijd bij Marjolein vd Pad te Bergen op Zoom

 

Deze kleine meid is dus mijn droom, die waarheid werd. Samen met haar broertje Ice en zusje Ivy Olivia uit mijn lieveling Trendy.

Omdat ik Trendy alleen maar het beste van het beste gun, gaat zij met haar dochtertje Ivy Olivia mee naar Groningen. Waar zij geheel verwend gaan worden. Helemaal super !

Infinity blijft samen met haar broertje Ice om onze cattery te versterken in de toekomst. Ze zullen echter nooit gecombineerd worden als stel. maar dat zult u zelf ook wel begrijpen ;)