Onze Katers

Voor de stamboom klik op de foto's

voor HCM/PKD uitslagen klik op de link HCM/PKD

 

                                                                                           

Onze katers : Storm doet géén uitdekkingen.

 Gr.Ch. Kimcatz Storm Chaser

Geboren 19 juni 2013 uit : moeder ; Ch.Kimcatz Kimbalou en vader; Ch.Kolinga Monty in Desbourough te Engeland.

Kleur : Blauw - wit

Storm is negatief getest op : HCM/PKD 07-07-2014  , 2e HCM 15-05-2017 bij Monique Lecluize te Rotterdam

Storm wás een klein mannetje. Klein van stuk, maar zeer mooi in proportie. En kleine mannen worden groot zeggen ze altijd en Storm, ook hij is een flinke kerel geworden.

Op 4 oktober 2103 hebben we de overtocht naar Engeland gemaakt per boot. Voor het eerst in Engeland rijden aan de linkerkant in het donker. En dan raak je natuurlijk de weg kwijt. Ook dat hebben we meegemaakt, maar met een in Engeland gekochte TomTom hebben we toch onze weg kunnen vervolgen en zijn we uiteindelijk bij ons hotel ( wat overigens niet op de TomTom voorkwam) gekomen. De nacht daar doorgebracht en de volgende dag bij onze kleine prince charming thuis aangekomen. We kregen een heel warm en leuk welkom van Kim en Mark van cattery Kimcatz. Lekker gegeten in een gezellige Engelse pub. En vervolgens na een nachtje in het hotel doorgebracht te hebben, terug naar de boot. Thuis aangekomen, was het even blazen naar de andere katten en kittens, maar nu gaat het prima. Altijd een taalbarrière in het begin, ook bij kittens................... ;)

Storm Chaser mag als hij groter is voor nazaat zorgen bij onze eigen dames. Kater kittens van hem mogen niet in de fok, dit is van tevoren besproken en contractueel vastgelegd met de fokker van Monty ( vader van Storm Chaser) .

Ook op show is Storm Chaser een ware aanwinst. Met Storm doen we alleen Tica Show en buitenlandse onafhankelijke shows. Storm is inmiddels al tijdens zijn eerste Tica Show kampioen geworden.

 

 Ch. Ice v.Dacemewi's Choice

Geboren 28 januari 2017 uit :  vader Gr.Ch. Kimcatz Storm Chaser en moeder Trendy v. Dacemewi's Choice

Ice is negatief getest op : HCM/PKD 07-08-2018 bij Marjolein van de Pad te Bergen op Zoom.

Kleine mini Hero noemde ik hem toen we hem voor het eerst zagen nadat Trendy het leven had geschonken aan drie schitterende kittens. Die blijft. Maar ja, we hadden al een katertje Guinness aangehouden van Peanut en Quiki. Dus toch ter beschikking gesteld. Maar,........... Oh, wat was ik blij, dat hij geannuleerd werd. ( Guinness is inmiddels herplaatst, zie castraten )

Ice is in de voetsporen getreden van zijn overgrootvader Hero vd Hassler Linde,  (die ons helaas in 2016 verlaten heeft voor het eeuwige leven).

Ice eerste nestje was met Ch. Ravenna. Het poesje ( Oasis ) is in de cattery gebleven.

Ice is crème van kleur.